Autenticitet frem for alt

At sætte materialet i fokus er en uundgåelig del af vores identitet. At blive involveret i processen og derved tage del i at skabe unikke hjerterum, giver os en følelse af troværdighed. Hos Fredsted deler vi en passion. Vi tilføjer værdi ved at hæve kvaliteten af inde– og uderum, gennem et stærkt fokuspunkt, materialernes betydning.

Fredsted RAW er hjertet i vores forretning. Den første berøring med naturen, hvor du som kunde bliver inviteret med bag kulisserne. Oplev træernes rå skønhed, hvor mægtige stammer i intakt stand, er tilgængelige for dine sanser. Baseret på respekt for naturen, opretholder vores fælles indkøbspolitik skovenes integritet og sammen støtter vi lokale producenter ved at opnå fuld udnyttelse af hele stammen. Med direkte adgang til et lager af denne karakter, giver det os mulighed for at omdanne rå stammer til autentiske gulve og enestående design elementer, stadig med integriteten af træet intakt.

De rå materialer

Oplev den rå skønhed i naturens egne former i vores Fredsted Space

The Lab Aarhus

I vores Fredsted LAB udforsker vi materialerne i deres rå struktur,
med dets naturlige skønhedsfejl.

Som bindeled mellem Fredsted RAW og Studio, findes vores Fredsted LAB. Her opstår magien! Det er her vi føler, rører og forstår træet i dets rå form og tester det, inden vi forvandler det til prøver, der skaber vores kollektioner.

Ved at forstå materialernes oprindelse, kvaliteten og træets karakter, udforskes materialernes naturlige struktur i vores Fredsted LAB. Vi arbejder uden for det prædefinerede, hvor vi gennem tests og udvikling af overflader, tilegner os intensiv viden om materialernes opførelse og egnethed til vores produkter. Vores Fredsted kollektioner tilbydes i bedste kvalitet, en lang række formater og længder, og med en overflade der omfavner træets naturlige æstetik.