Fredsted Identitet

Det visionære sind bag firmaet, Kasper Fredsted, ville kombinere sin viden om hårdttræ og sin personlig interesse for interiørdesign og arkitektur. Ved at realisere visionen, er Fredsted-navnet bygget på passion for et ærligt materiale og et ønske om at skabe et high-end – men dog personligt brand.

En kølig, sen eftermiddag i marts 2014, begyndte de spæde ideer at se dagens lys. Ind i mellem arkitektbesøg og udenlandsrejser mødtes medstifter og projektleder Thomas Bak og Kasper Fredsted i den autentiske café Elefanten i den gamle bevarede Carlsberg-bryggeribygning i København.

Navnet – identiteten, skulle fortælle både en historie, have personlighed og besidde en vision. Med Thomas’ dedikation til et liv, hvor han har arbejdet med træ i alle former til arkitektoniske rum, Kaspers fra at rejse i verdens fineste skove og opdragelse i den eksklusive verden inden for handel med hårdttræ, kombineret med sin lidenskab for sublime interiørløsninger. Med en fælles passion for godt håndværk og smukke integrerede træløsninger i arkitektoniske konstruktioner påbegyndte de deres rejse og formede sammen hjertet og sjælen i Fredsted brandet.

Personlig Passion

”Vores personlige passion for integrerede smukke træløsninger, driver os til at kunne præsentere sublime former og løsninger som definere rum.”

– Kasper Fredsted & Thomas Bak

”Vi mener, at et gulv er det mest unikke element i ethvert rum.
Et gulv er ikke kun det største enkelte møbel i ethvert rum, det former også fundamentet for livets væsentligste udfoldelser ”

 

 

Med dansk karakter som roden til vores brand, forpligter vi os til en stolt dansk design nation, hvor traditioner og designfilosofi er og bør forblive definerende værdier i kommende år.

Vores DNA skal afspejle os i alle aspekter af vores brand, det sprog vi taler og vores filosofi om at skabe smukke løsninger til arkitektoniske rum. At skubbe grænser og teste materialer er det, der driver os, og for at holde vores brand levende, er vi i en konstant kreativ udvikling for at forblive relevante.

Vi er et dansk brand, der designer og producerer eksklusive gulve- og løsninger i træ. En uundgåelig del af vores identitet, er fokus på detaljen gennem hele processen fra natur til design.

Vores team er drevet af inspirationen for et af naturens mest fantastiske materialer og for at skabe dialog med vores kunder, der leder og guider dem fra tanke til et færdigt projekt.