Fredsted Space

Inspireret af naturen og det nordiske klimas skumringstid, forener den nordiske signatur enkelthed og funktion med lokale traditioner og det fineste håndværk. Vores Fredsted Space inviterer dig indenfor i et roligt, rent og åbent miljø.

I forlængelse af det åbne kontormiljø byder vores 350 kvadratmeter Fredsted Studio indenfor i et univers af naturlige og eksklusive materialer. Oplev løsninger til både inde –og uderum, til såvel vægge samt gulve og muligheden for at udforske komplimentere designprodukter fra vores Surface – og Studio Partners.

Et vindue, indrammet i massiv valnød på 1,60 x 3 meter, forbinder visuelt vores studio med hjertet af vores forretning – nemlig Fredsted RAW. Den første berøring med naturen, hvor du som kunde bliver inviteret med bag kulisserne. Oplev træernes rå skønhed, hvor mægtige friskskårne stammer, er tilgængelige for dine sanser. Det første visuelle skridt for vores kunder, at udforske de rå stammer som materiale, i processen fra skov til gulv.

Fredsted Space – Indgangsparti

 

 

Fredsted Space – Kantine

En harmonisk helhed

En harmonisk helhed. En stemning. En atmosfære, der bevæger dig. Fredsted definerer rum gennem overflader. Vores lidenskab for eksklusive materialer skinner igennem og i samarbejde, ønsker vi at skabe trends snarere end at følge dem. Ideen om at købe gammelt, bevare og tilføje nyt – realiserer ideen om en ”Grand Transformation” hvor en udtjent industriel ejendom i et blomstrende industriområde tæt på hovedstaden, er tilført nyt liv gennem en byggestil, der tilføjer en sjæl og skaber en hjemlig atmosfære.

En vision om at skabe fremtidens domicil, hvor grænsefladen mellem en arbejdsplads og et japansk spahotel er forbundet i et moderne
kontormiljø med fokus på innovation, kvalitet og en sansevækkende atmosfære.

Book Fredsted Studio

Fredsted Studio er et arkitektonisk hus med tidens førende materialer til overflader i træ og sten. Som arkitekt eller designer kan du benytte vores studio til at afholde møder, eller book vores studio som rammen om dit næste event eller photoshoot.

Book et gratis møde som arkitekt. Ved eventforespørgsler, afhænger prisen af arrangementet.

Kontakt venligst info@fredstedstudio.com