Fredsted Studio

Axel Kiers Vej 10
8270 Hoejbjerg
Denmark
Mail : info@fredstedstudio.com
CVR : 37344273

Du er altid velkommen til at ringe til os på : +45 4827 0050
Kontoret har åbent mandag – torsdag 9.00 – 16.00 fredag 9.00 – 14.00

 

BESTILLING
På fredstedstudio.com kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Oplysninger om specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende. Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgående varer samt tastefejl.

Alle de varer du ser her på forhandler shoppen er fysisk på vores lager. Alle priser indeholder 25% moms og beløbet er i danske kroner

 

BETALING
På fredstedstudio.com kan der betales med:

Dankort/ Visa (0,0%)
Mastercard (0,0%)
Visa Electron (0,0%)
MobilepPay (0,0%)

Ved brug af de forskellige betalingsmuligheder kan der være forbundet et kortgebyr. Gebyret for at benytte sig af de respektive betalingskort og måder ses i parentesen.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Fredsted Floors. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

LEVERING
I Danmark sender vi altid fragtfrit til en GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.

Vi ønsker at give dig den allerbedste service, og gør alt for at kunne levere fra dag til dag. Dog kan der være omstændigheder, der gør at det tager lidt længere tid, hvorfor det i nogle tilfælde kan komme til at tage op til 3 hverdage

 

RETUR / FORTRYDELSESRET
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis dine penge tilbage.

Send os en mail om, at du ønsker at returnere, og vi mailer dig et link til en returseddel.
Den kan du så printe ud og bruge til at sende varen retur med – på denne måde koster det dig kun kr. 40,-
De kr. 40,- fratrækkes det endelige beløb du skal have retur.

Vi skal have besked om, at du ønsker at fortryde dit køb senest 14 dage efter købsdatoen.
Desuden gælder det, at du derefter har 14 dage til at sende købet retur i.

Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Alle prismærker og mærkater skal være intakte. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi – og hvis dette er tilfældet, vil det så blive modregnet i returbeløbet.

Ved returnering skal der vedlægges kopi af faktura/ordrebekræftelse. Pengene tilbageføres på det betalingskort, der er benyttet ved købet. Ønskes pengene indsat på en anden konto, skriv da venligst disse bankoplysninger til os. Vi overfører kun penge elektronisk.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning samt ansvar. Alle returvarer skal sendes til følgende adresse :

Fredsted Studio
Axel Kiers Vej 10
8270 Hoejbjerg
Denmark
Mail : info@fredstedstudio.com
MRK.: RETURVARER

 

REKLAMATION
Når du modtager varer fra Fredsted Studio skal du altid tjekke om emballagen er intakt, hvis ikke skal dette påtales enten til post/fragtmand og der skal gives besked til Fredsted Studio.

Har du en reklamation, bedes du kontakte os med det samme – enten på telefon eller mail, meget gerne med billede af den pågældende vare. Reklamationer skal være os i hænde senest 10 dage efter varemodtagelse. Porto af reklamationsvarer betales af kunden selv.

Evt. reklamationer skal returneres til :

Fredsted Studio
Axel Kiers Vej 10
8270 Hoejbjerg
Denmark

Vi modtager ikke returpakker, som sendes pr. efterkrav.

Fredsted Studio returnerer dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for returretten.

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os: mail: info@fredstedstudio.com, telefon : +45 4827 0050